Idén is!! 2016. június 26. vasárnap – eXtremeMan 113 kerékpáros fordító

extrememanAz eXtremeMan 113 egy Kaposvárról induló féltávú Ironman verseny, amely kedvelt helyszínt nyújt a lelkes triatlonista sportolók számára. De hogy hogyan is jön a képbe Nágocs!?
Nágocs a kerékpár fordító szerepét tölti be ezen a csodás versenyen. A triatlonista versenyzők a Desedában való úszás után bringára pattannak, és meg sem állnak Nágocsig, ahonnan visszafordulva irány újra Kaposvár. (Úgy tudjuk van közöttetek, aki idén először versenyzőként is ki fogja próbálni a nágocsi fordítót!)

A hangulat rendszerint fergeteges, és olyan sportolók is megfordulnak nálunk, mint például Kovács István (Kokó) ökölvívó, aki Magyarországon az egyedüli olimpiai bajnok sportoló, aki Ironman címmel is büszkélkedhet.
Szóval várunk Titeket 2016. június 26-án (vasárnap) egy fergeteges rendezvényre!
Ha pedig Nekünk nem hisztek, akkor olvassátok el ezt a kis szösszenetet, amit az egyik versenyző írt a tavalyi fordítóról, és persze nézegessétek meg a képeinket.

“Szerencsére jött Nágocs, amiről nem lehet beszélni. Át kell élni! A szombati képek alapján éreztem, hogy óriási hangulat vár, de nem gondoltam volna, hogy ekkora. Nevetve jöttem ki a fordítópontról, egyszerűen hihetetlen ez a falu! Ha a kaposvári verseny mellett kell érvelnem, akkor Nágocs, az a néhány másodperc, amit ott töltök, na az lesz az egyik erős érvem!”